وعده های وزارت راه و ترابری مبنی بر حذف گردنه های خطرناک پس از یک سال هنوز عملی نشده است.دهیار شاهرخت با انتقاد از قول وزیر راه و ترابری درباره حذف گردنه های خطرناک و استانداردسازی جاده ها که وارد دومین سال خود می شود گفت:در مصاحبه مطبوعاتی وزیر راه و ترابری اعلام شددر مدت یک سال تمام گردنه های خطرناک که جان همشهریان را تهدید می کند حذف و همه جاده ها از وجود چاله ها ایمن خواهد شد.
سلطانی افزود: این در حالی است که در شعاع 5 کیلومتری ورودی شاهرخت از سمت حاجی آباد رودخانه ای که از وسط جاده عبور می کند به قدری ناهموار و ناهمگون است که هنگام عبور از آن باید به طور کامل خودرو را متوقف و با سرعت آرام از آن عبور کرد....
وی ادامه داد: همچنین در فصل بارندگی نیز این مشکل مزید بر علت می شود و جاده تا ساعت ها مسدود می ماند.به گفته وی متاسفانه سال گذشته که یکی از فرهنگیان منطقه از این مسیر به محل خدمت عزیمت می کرد به علت وجود چاله و آب نما خودروی وی منحرف و منجر به فوتش شد.
وی اضافه کرد: یکی دیگر از مشکلات جاده مواصلاتی محور حاجی آباد به شاهرخت و مرز یزدان نبود علایم هشدار دهنده است که برخی مواقع باعث به وجود آمدن خساراتی می شود و در تاریکی شب این جاده بدون علایم حادثه ساز است و به طور قطع این امر باعث انحراف خودرو ها از مسیر اصلی به خارج از جاده می شود.
وی در خصوص حذف گردنه های خطرناک گفت: در شعاع 15 کیلومتری شاهرخت به مرکز بخش پیچ و گردنه خطرناکی معروف به پیچ بم رود وجود دارد و این پیچ در نوع خود بسیار خطرناک است و بارها مشاهده شده که رانندگان خودروهای حامل مواد مختلف به بازارچه مرزی یزدان به دلیل آشنا نبودن با جاده متحمل خسارت شدند.
وی تصریح کرد: در خصوص حذف این گردنه، نقطه حادثه خیز ورودی روستا و نصب علایم هشداردهنده مکاتبه هایی با مسئولان ذی صلاح انجام شده ولی متاسفانه بعد از گذشت مدت ها هنوز اقدامات لازم در این زمینه صورت نگرفته است.
وی ادامه داد: در شعاع یک کیلومتری شاهرخت هم آبراهه ای وجود دارد که وقتی کشاورزان برای آبیاری مزارع از آن محل عبور می کنند، نبود دید کافی باعث از کنترل خارج شدن وسایل نقلیه می شود.
به عنوان نمونه کامیونی که برای بازارچه یزدان بار حمل می کرد هنگام عبور از این آبراهه از جاده منحرف و دچار حادثه شد و این مسئله از دغدغه های اساسی مردم این منطقه است.
وی با بیان این که آسفالت مسیر حاجی آباد شاهرخت یزدان مربوط به حدود سال 1360 هنگامی که پیمان کاران ایتالیایی عهده دار آسفالت جاده بودند می باشد افزود: این جاده وضعیت نامناسبی دارد و چاله های سطح آن به طور کامل مشهود است.
وی از شروع نشدن باند دوم محور حاجی آباد شاهرخت به یزدان انتقاد کرد و گفت: وجود زیر ساخت های توسعه اقتصادی مانند بازارچه مرزی یزدان و بارگاه امام زاده سعدالله زمینه های خوب و مناسبی برای برخورداری از جاده ای امن و استاندارد است چرا که نبود جاده مناسب باعث استقرار نیافتن زیر ساخت های اقتصادی در منطقه می شود.وی خاطرنشان کرد: با گذشت حدود 17 سال از عمر این محور هنوز یک بار هم روکش آسفالت نشده و لازم است برای استفاده بهینه از منابع ملی و حفظ و نگهداری آن و آسودگی خاطر رانندگان وسایط نقلیه توجه بیشتری به این مسئله مهم معطوف شود و شاهد تحقق شعار محوری وزارت راه و ترابری که همان جاده سالم و امن برای همه هم وطنان است باشیم./موسسه فرهنگی خذاسان